Svěží buket s tóny akácie, mandlí, čerstvého oleje a vanilky. Vyvážené a plné na patře, zakončené příjemným dřevitým tónem. Nádherná zlatožlutá barva s jasnými odlesky. Obsah alkoholu méně než 0,5 % obj.
Doporučujeme podávat k bílým masům.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C
Výroba nealkoholických vín
Základem dealkoholizovaných vín jsou klasická alkoholická vína či sekty, z nichž je následně ve vakuové komoře odstraněn alkohol. Za nesmírně důležité lze považovat to, že tento proces nemá za následek odstranění klasické chutě vína či sektu. Chuť, aroma i charakter vína jsou během tohoto procesu zachovány. Spolu s alkoholem jsou z vín odstraněny také 2/3 kalorií, což představuje další dobrou zprávu pro konzumenty a konzumentky. Tato vína a sekty jsou tudíž ideálním výrobkem pro ty, kdo chtějí znovu pocítit chuť vína bez negativních následků vlivem alkoholu a kalorií.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.