Pinot Noir, Les Jamelles
Burgundsko, Catherine Delaunay a Pinot Noir, pocházející ze stejného regionu, spolu mohly vycházet jen dobře! S příjemnou rovnováhou mezi napětím a kulatostí je Pinot Noir Les Jamelles více než svůdné!
Kategorie: | Francouzská vína |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Objem: | 0,75 |
Počet: | 6 ks |
Macerace trvá asi týden ,následné kvašení při řízených teplotách . 25% z konečné směsi zraje v dubových sudech po dobu 6-9 měsíců. Vůně: červené a černé bobule smíchané s květinovými tóny , spolu s nádechem jemné dřeva a vanilky. Víno je komplexní , bohaté, dlouhé aroma drceného černého ovoce ( ostružiny , černý rybíz , třešně Třísloviny jsou baculaté a dobře integrované . Na rozdíl od mnoha Pinot Noir pěstovaných v Pays d' Oc, toto víno není těžké, nebo nadměrně přezrálé. Doporučená teplota podávání : 17 - 18 ° C . Toto víno se dobře hodí k uzeninám, bílým masem (jako kuře s smetanovou omáčkou ), s hovězím bourguignonem , osso-buco, kuřetem Gaston Gérard a lehké sýry .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.